/

Το προφίλ του δήμαρχου

216 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου έγιναν, στο μπαρ Toro, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του WHEELING 2 HELP με τον τίτλο «Ταξίδι από το εγώ στο εμείς» όπου ο Γιάννης Παπαδάκος και οι συνεργάτες του παρουσίασαν μια σειρά από φωτογραφίες των εθελοντών που βοηθούν, ανά τον κόσμο, άστεγους να φτιάξουν μια νέα κατοικία και μια νέα αρχή.

Ανάμεσα στους θεατές βρέθηκε και ο δήμαρχος Νάξου, Δημήτρης Λιανός, που παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την έκθεση. Ο φακός τον απαθανάτισε εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή όπου το έργο και ο θεατής επικοινωνούν με ένα μοναδικό τρόπο, που μάλιστα στην περίπτωση του Δημήτρη αυτή η επικοινωνία αποκτά μια ιδιαίτερη μοναδικότητα…

Βλέπετε ο δήμαρχος, το ταξίδι από το εγώ στο εμείς, το έχει ξεκινήσει από τη μέρα που ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του. Σκιαγραφώντας λοιπόν το προφίλ του, δεν θα σταθώ στο παρατεταμένο της μύτης του, αλλά στο παρατεταμένο της προσοχής του στην τέχνη. Μιας και ο Δημήτρης έχει δείξει, από το παρελθόν, ότι είναι λάτρης της τέχνης και διαθέτει την απαραίτητη «υποδομή» να την αντιλαμβάνεται, στοιχεία θετικότατα για το προφίλ ενός σύγχρονου και ευαισθητοποιημένου δημάρχου.