/

Σχέδιο για τον τουρισμό

256 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Για μια ακόμα φορά ο κ. Δημήτρης Κούτουλας (εμφανίζεται ως γλόμπος πάνω αριστερά ανάμεσα στους γλόμπους) ήρθε στο νησί μας για να σχεδιάσουμε το μάρκετινγκ του τουρισμού μας. Να σημειωθεί πως την πρώτη φορά που ο Κούτουλας είχε έρθει, για τον ίδιο λόγο, στο νησί μας είχε μαλλιά!..

Η συζήτηση που έγινε είχε σαν σκοπό να καταλήξουμε σε τι είδους τουρισμό θέλουμε να απευθυνθούμε και ποιο είναι το brand name της Νάξου, χωρίς να καταλήξουμε σε κάποια απάντηση, όπως δεν έχουμε καταλήξει εδώ και χρόνια που αναζητούμε, μαζί με τον Κούτουλα, τις απαντήσεις στα βασανιστικά αυτά ερωτήματα!.
..
Μεγάλο βάρος δόθηκε στις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ένας επισκέπτης στο νησί μας όπως είναι οι πεζοπορίες στα κατεστραμμένα μονοπάτια μας, το wind και kite surf που γίνονται σε παραλίες με λουόμενους και φυσικά η ποδηλασία στους ανύπαρκτους ποδηλατοδρόμους μας!…

Και αν νομίζετε πως όλα τα παραπάνω δημιουργούν απορίες σε ένα μέτριο μυαλό, φανταστείτε τι γίνεται στο μυαλό του αρμόδιου για τον τουρισμό Ευάγγελου Κατσαρά!