Μόνο ενδυματολογικό ενδιαφέρον

296 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Για την αγωνία μας αναφορικά με το γιούρογκρουπ, πότε θα γίνει, τι θα γίνει σε αυτό και τα λοιπά, νομίζω πως όσοι ακούμε τα τελευταία χρόνια τους Έλληνες πρωθυπουργούς να κάνουν λόγω για κόκκινες γραμμές, ξέρουμε καλά τις απαντήσεις. Αν δεν τις ξέρετε, η απάντηση δίνεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της «Μάσκας».

Κόκκινες γραμμές δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως το κόκκινο στοιχείο στα εσώρουχα του Γιάνη. Και αν απορείτε γιατί είναι έτσι ντυμένοι, ή μάλλον καλύτερα, γδυμένοι ο υπουργός και ο πρωθυπουργός, αυτό είναι γιατί, λόγω που η μεγαλύτερη –πανευρωπαϊκά- συζήτηση στη μέχρι σήμερα παρουσία τους στα γιούρογκρουπ, έχει γίνει γύρω από τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις!!!

Οπότε πρέπει να σκεφτούν σοβαρά τι θα φορέσουν για να πάνε. Είναι ακριβώς σαν το ανέκδοτο που ρώταγε ο γιος τη μάνα του τι να φορέσει για να πάει στην εφορία να ρυθμίσει τις δόσεις του. Αν βάλω φτωχικά ρούχα μπορεί να μη μου δώσουν ούτε σημασία, αν πάλι βάλω πλούσια θα μου ζητήσουν παραπάνω χρήματα, τι να βάλω; Και η μάνα του έδωσε την ίδια απάντηση που είχε δώσει και στην κόρη της όταν την ρώτησε τι βρακί να βάλει το πρώτο βράδυ του γάμου της. Ό, τι και να βάλεις το πήδημα δεν το γλιτώνεις!!!