/

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!

271 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Φωτογραφία του δημάρχου Νάξου, του αντιδημάρχου πολιτισμού και του προέδρου της Χώρας να ποζάρουν χαμογελαστοί μπροστά στην υπό κατασκευή παιδική χαρά του Αγίου Μηνά ανέβασαν στο facebook οι προαναφερόμενοι!… Και πήραν εκατοντάδες «like» και συγχαρητήρια!!!

Πρεμούρα έχει πιάσει τους Λιανό, Κατσαρά και Μαυρογιάννη να δείξουν το απτό έργο της δημοτικής αρχής, που δεν περιμένουνε καν να τελειώσει ένα έργο, έστω και μία από τις επτά παιδικές χαρές, για να πάνε να φωτογραφηθούν περήφανοι και χαμογελαστοί!!!

Μπορώ να φανταστώ τι φωτογραφία έχει να πέσει όταν ολοκληρωθεί έστω και μια παιδική χαρά, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γράψουν τότε στο facebook όλοι αυτοί που έχουν ήδη δώσει συγχαρητήρια! Μάλλον δεν θα υπάρχουν λόγια!!!! Με αυτό το σκεπτικό και στην αγωνιώδη προσπάθεια που κάνει η δημοτική αρχή να δείξει έργο θα μπορούσαν κάλλιστα, όπως δείχνει και η φωτογραφία, να φωτογραφηθούν και στην παιδική χαρά της Έλλης, που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι εργασίες! Δε μπορεί καμιά τρακοσαριά συγχαρητήρια θα τα παίρνανε!!!

Η φράση πάντως του σοφού Σόλωνα «μηδένα προ του τέλους μακάριζε» δεν πρέπει να γίνεται κατανοητή ούτε από τους συμβούλους επικοινωνίας του δημάρχου, ούτε από το χαμογελαστό τρίο, ούτε από αυτούς που τους συγχαίρουν για το ημιτελές έργο!!!!