/

Λόγια μεγάλου ανδρός

383 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Συνέντευξη παραχώρησε ο αντιδήμαρχος τουρισμού και πολιτισμού, Βαγγέλης Κατσαράς, ο οποίος αναφερόμενος στις εκδηλώσεις του φετινού καρναβαλιού δήλωσε ευθαρσώς τα εξής: Το πρόγραμμα των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων it’s a secret! Ήγουν, το πρόγραμμα είναι μυστικό. Γιατί δεν μας είπε τι ακριβώς θα γίνει, από φόβο μην ακούσουν τις ιδέες του άλλοι και τις κλέψουν;

Μας είπε όμως ότι στόχος του είναι το τριήμερο της αποκριάς να γίνει δεκαήμερο κι έτσι επί δέκα μέρες τα ξενοδοχεία να είναι γεμάτα! Ήγουν, ο πολιτισμός στην υπηρεσία του τουρισμού!!! Μάλλον θα έχει μπερδευτεί μεταξύ των αρμοδιοτήτων του ο Κατσαράς… Γιατί αν στόχος των πολιτιστικών εκδηλώσεων και εν γένει του πολιτισμού είναι να γεμίζουν τα ξενοδοχεία, τότε έχουμε αστοχήσει!

Υπάρχει πάντως και το ενδεχόμενο να μην εννοούσε τα όσα είπε και σε αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να λαμβάνουμε στα σοβαρά τα λόγια του. Κακώς βέβαια, γιατί όταν μιλάμε για τον πολιτισμό θα πρέπει να μιλάμε με την απαραίτητη σοβαρότητα και όχι να λέμε… τρίχας Κατσαράς!!!