/

Γι αυτό ξεχνάει!

269 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων έχοντας εκτίσει τα δύο τρίτα της θητείας του, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όσο αφορά την κοντή μνήμη του… Βλέπετε οι ενέργειές του είναι εκτός από ελάχιστες και ανακόλουθες των δηλώσεών του…

Από πού να ξεκινήσει κανείς; Πρώτα είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος, αλλά θα παρέμενε πιστός υπηρέτης της παράταξης και μετά κατέβηκε στις εκλογές ως επικεφαλής της παράταξης! Στη συνέχεια δήλωσε ότι θα είναι ο εγγυητής της συνοχής της παράταξης και μετά τη διέλυσε!

Δήλωσε ότι θα φτιάξει νέο λιμάνι και μετά δεν μπόρεσε να φτιάξει ούτε μπασκέτα! Δήλωσε ότι θα κλείσει την πόλη για να λύσει το κυκλοφοριακό και μετά γέμισε την πόλη κολονάκια να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε!

Δήλωσε ότι φέτος ο Δήμος θα είναι έτοιμος για το φετινό καλοκαίρι και ακόμα κι ενώ μπαίνει Ιούλιος δεν έχουμε ναυαγοσώστες και πύργους στις παραλίες μας!

Δήλωσε ότι θα φτιάξει προτομή του Μανώλη Γλέζου για να τον τιμήσει και μετά ατίμασε το όνομα του Ιάκωβου Καμπανέλλη με τις ελάχιστες και χαμηλής ποιότητας εκδηλώσεις που διοργάνωσε προς τιμή του!

Το αβίαστο συμπέρασμα είναι ότι ο Δήμαρχος ξεχνάει τι λέει, (δεν λέω ότι δεν είναι ικανός να πραγματοποιήσει τα όσα λέει γιατί αυτό είναι πολιτικό συμπέρασμα!) και μάλιστα η «Μάσκα» παρουσιάζει παραπάνω και το λόγο που ξεχνάει!!!!