Για να σκοτώσει την ώρα του!

327 προβολές
5 λεπτά ανάγνωσης

Γράφτηκε Δευτέρα απόγευμα μετά το Κυριακάτικο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ: μόλις ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-0 στο παιχνίδι με την ΑΕΚ σύμφωνα με τον Κομίνη, διαιτητή της αναμέτρησης!

Φίλος της στήλης μου έστειλε σε μήνυμα ότι έτσι όπως πάει το παιχνίδι γύρω στην Πέμπτη θα φάει και τρίτο γκολ η ΑΕΚ!!

Όλοι είχαμε καταλάβει ότι το γκολ του ΠΑΟΚ είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ και το παιχνίδι σταμάτησε στο μηδέν – μηδέν!  Οι πληροφορίες από τα αποδυτήρια των διαιτητών έλεγαν ότι ο διαιτητής είδε το βίντεο και καλώς ακύρωσε ως οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ!

Αργότερα, τα ξημερώματα μάθαμε ότι τελικά το γκολ θεωρήθηκε κανονικό και ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον αγώνα!  Φαίνεται ότι το βίντεο άλλαξε γνώμη!!

Το πιστόλι του Ιβάν αν και ιδανικό για προσωπική προστασία είναι σχετικά μικρής αξίας!  Υπάρχουν άλλα πιο ακριβά και πιο αποτελεσματικά!  Αναρωτιέμαι εάν αυτή η χαμηλής τιμής επιλογή προμηνύει οικονομικές δυσκολίες για τον ΠΑΟΚ!  Διότι κύριε πρόεδρε δεν μπορείς να κυκλοφορείς με τέτοιο όπλο και τριγύρω να παρουσιάζεται ως ο λεφτάς που θα κάνει τον ΠΑΟΚ Μπαρτσελόνα!!

Πάρε άνθρωπε μου ένα Μάγκνουμ σαν αυτό που έχει ο Κλιντ Ήστγουντ στο ρόλο του επιθεωρητή Κάλαχαν στο Dirty Harry!!  Εμπνέει μεγαλύτερο σεβασμό από το πιστολάκι που μας έδειξες στο γήπεδο!  Με ένα Μάγκνουμ όχι μόνο δεν θα διέκοπταν τον αγώνα με κίνδυνο να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ αλλά θα σου έδιναν το πρωτάθλημα επί τόπου!!!

Διάβασα ότι Θεσσαλονικιώτισσα γιαγιά βλέποντας το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ευχήθηκε στην εγγονή της να βρει έναν άνδρα να την κυνηγάει όπως ο Ιβάν τον διαιτητή!!

Η στήλη γράφει αλήθειες και η αλήθεια είναι ότι το ματς, κατά γενική ομολογία, ήταν βαρετό!!  Κάπως έπρεπε λοιπόν ο Ιβάν να σκοτώσει την ώρα του!!