/

Βαγγέλης κερνά, Παντελιάς πίνει!

350 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μπερστιάς, έκανε προ λίγων ωρών την εξής καταγγελία: Ο δήμαρχος Νάξου απροκάλυπτα ανάθεσε το ποσό των 16.365 ευρώ για τη “συντήρηση και επισκευές σε χώρους πρασίνου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων” στο γιο του αντιδημάρχου Βαγγέλη Παντελιά, Μανώλη Παντελιά, ο οποίος προκειμένου να αναλάβει το παραπάνω έργο έκανε έναρξη του ανάλογου επαγγέλματος λίγο πριν την ανάθεση!!!!

Όπως ήταν φυσικό η ναξιακή κοινωνία υπέστη σοκ! Και αποσβολωμένη έκτοτε, ανίκανη να αντιδράσει ακόμα και να εκφέρει άποψη, παραμένει σε αυτή την κατάσταση, μέχρι να το ξεχάσει, κάτι που αναμένεται σύντομα αφού γι’ αυτό φροντίζει ο ίδιος ο δήμαρχος, δια της σιωπής που επιτάσσει να μη δώσει καμία απάντηση για την καταγγελία!!!

Μάλιστα δεν αποκλείεται προκειμένου να πάψουν τέτοιες ειδήσεις που σοκάρουν τους δημότες, να σταματήσει να ενημερώνει το «Διαύγεια»!!! Γιατί όποιος ψάξει λίγο το «Διαύγεια» θα διαπιστώσει, διαυγέστατα, ότι δεν είναι μόνο το όνομα του Παντελιά αυτό που προκαλεί εντύπωση!!! Έχει κι άλλοι πίσωωωωωωω!!!!….