Αμαρτία τέκνον μου

286 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

αι γιγαντώνεται! Φασισμός όμως δεν είναι μόνο η χρυσή αυγή. Φασισμός είναι και να κατακτούν θέσεις εξουσίας «τηλεαστέρες» κάθε διαμετρήματος όπως αυτός ο «γαλαξίας» που εκλέχτηκε μόλις πρόσφατα! Ο Ουμπέρτο Έκο έλεγε πως σήμερα μόνο οι ηλίθιοι επιβάλουν φασισμό και δικτατορίες με τα τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση!!!

Ο φασισμός όπως απέδειξαν ξεκάθαρα τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, έχει απλώσει τα δίχτυα του όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη! Μόνη μας παρηγοριά εμάς που δεν είμαστε ένστολοι, είναι η σκέψη ότι οι φασίστες μισούν ό,τι είναι διαφορετικό και γι’ αυτό η γαλλίδα Λεπέν δήλωσε ότι δεν πρόκειται επ’ ουδενί να συμμαχήσει με την ελληνική χρυσή αυγή και ο Άγγλος Φάρατζ δεν θέλει ούτε να ακούσει περί συνεργασίας με την Λεπέν!

Παρηγοριά είναι και η νίκη -για πρώτη φορά- της ελληνικής αριστεράς, που ήρθε σαν αντιστάθμισμα στην πανευρωπαϊκή επέλαση της ακροδεξιάς. Αυτή η ιστορική στιγμή καταγράφεται στο σημερινό πρωτοσέλιδο της «Μάσκας» με τον Αλέξη να λέει στον πρόεδρο ότι θέλει πρόωρες εκλογές και αυτός να του απαντά: αμαρτία τέκνο μου, μεγάλη αμαρτία!!!