Έχουμε γίνει κώλος

382 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Γερμανική κυβέρνηση έχουμε, τουλάχιστον ο Σαμαράς τελεί υπό γερμανικές εντολές, γι’ αυτό τον έντυσα έτσι στο σημερινό πρωτοσέλιδο, που τον δείχνει να στηρίζεται πάνω στον Βενιζέλο που τον έχει κάνει χρυσό για να παραμείνει στην κυβέρνηση, μη πάει και φύγει και χάσει το στήριγμά του! Για να ολοκληρώσω την πολιτική εικόνα άφησα ανοιχτή την τηλεόραση να δείχνει τα
οπίσθια της Πάολα Μπακιντού, που είναι υπεύθυνη επικοινωνίας της ιταλικής κίνησης Άλλη Ευρώπη με τον Τσίπρα και η οποία έδειξε τον κώλο της για να τον βοηθήσει στη συλλογή ψήφων.

Κι επειδή κώλος είναι αυτός (και οι ιταλικοί φημίζονται!) το μάτι κολλάει εκεί, οπότε εύλογος είναι και ο τίτλος της «Μάσκας» έχουμε γίνει κώλος!!!
Μάλλον αυτό το έχει αντιληφθεί και ο πρωθυπουργός και γι’ αυτό πρότεινε την αναθεώρηση του Συντάγματος ως μια νέα αρχιτεκτονική, για να δημιουργήσουμε μια νέα Ελλάδα.

Βέβαια τι θα αλλάξει αν ο πρόεδρος της δημοκρατίας εκλέγεται από τον λαό ή αν οι τριακόσιοι βουλευτές γίνουν διακόσιοι; Από κώλο πάντα τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις, ήγουν, σκατά!!!
Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος κι απ’ το πολύ το χέσιμο μας πόνεσε ο κώλος, έγραφε επαληθεύοντας το παραπάνω συμπέρασμα, ο Γεώργιος Σουρής!!!