Έπραξαν τα δέοντα

256 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Εφτά χιλιάδες αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν στο Πολυτεχνείο για να περιφρουρήσουν δέκα χιλιάδες κόσμο που κατέβηκε στην φετινή πορεία. Σε λίγο οι μπάτσοι θα είναι περισσότεροι από τον κόσμο κι έτσι θα αλλάξει ριζικά η ιστορία που θέλει το 1973 οι φοιτητές να ρίχνουν τη χούντα και το 2014 η χούντα να τις ρίχνει στους φοιτητές!

Και στους ρεπόρτερ και στους περιπτεράδες και σε όποιον βρεθεί μπροστά τους! Οι αστυνομικοί όπως δήλωσε ο αρμόδιος υπουργός Βασιλάκης Καϊλας έπραξαν τα δέοντα!!!

Αυτή η δήλωση αποτέλεσε την έμπνευση για το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Μάσκας» που προτείνει από του χρόνου να κατεβάζουν τη σημαία του Πολυτεχνείου τα ΜΑΤ και όλοι εμείς να καθόμαστε αποχαυνωμένοι μπροστά από τις τηλεοράσεις μας, μέρα που είναι σήμερα, να παρακολουθούμε το θέαμα! Έτσι κι αλλιώς δεν αντιδράμε ακόμα κι όταν ο Γιάννος Παπαντωνίου κατηγορούμενος για μίζες πληρώνει 10 ευρώ την μέρα και αφήνεται ελεύθερος, ενώ οι φοιτητές δικάζονται για κακούργημα επειδή βρίσανε τα ΜΑΤ, θα αντιδράσουμε αν οι μπάτσοι περιφέρουν τη σημαία του Πολυτεχνείου;