Χέσε ψηλά κι αγνάντευε!

1014 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Βιάζεται ο Αλέξης! Βιάζεται να κάνει ανακοινώσεις, βιάστηκε ο Αλέξης και στο να κάνει δεκτή την παραίτηση του Βουδούρη, που παραιτήθηκε καταγγέλλοντας ότι δεν υπάρχει αντικείμενο να ασχοληθεί μαζί του, ότι το σύστημα είναι ακυβέρνητο και πώς δεν μπορούσε επί δύο μήνες να επικοινωνήσει με τον Μουζάλα.
Αντί να σκεφτεί πιο ψύχραιμα και να πει του Βουδούρη ότι κανένας υπουργός της κυβέρνησης δεν έχει αντικείμενο. Ότι η ακυβερνησία κυβερνά τον τόπο και πως ο Μουζάλας έχει αλλάξει αριθμό κινητού!
Κάτι ρε παιδί μου να τον καθησυχάσει…
Μα γιατί τέτοια βιασύνη κύριε πρωθυπουργέ;

Δεν ξέρετε πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει; Δεν είδατε τι πάθατε εσείς στα πρώτα από τα πέντε βήματα που εξαγγείλατε; Μήπως θα έπρεπε να βρείτε χρόνο να δείτε τα πράγματα πιο ψύχραιμα;
Πιο συνολικά; Εκεί πάνω στο ελικόπτερο που βρεθήκατε παρακολουθώντας τις πυρκαγιές της Θάσου, έπρεπε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και να κάνετε πράξη το «χέζε ψηλά κι αγνάντευε» που είναι και το θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου της «Μάσκας».
Έτσι κι αλλιώς τα έχεις κάνει χέσε μέσα! Ρίξτε το λίγο ρε Αλέξη και στην χαλάρωση, στην φιλοσοφία… Προσοχή παρακαλώ στο ρολό που δεν είναι χαρτί υγείας, αλλά γυαλόχαρτο για ευνόητους λόγους…