/

Το brand name της Νάξου!

333 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Πολλά χρόνια ψάχνουμε να βρούμε το brand name του νησιού μας… Και μέχρι τώρα κανείς δεν τα είχε καταφέρει… Μέχρι τώρα, γιατί εμφανίστηκε επιτέλους ο άνθρωπος που το βρήκε! Η Νάξος είναι το …secret νησί!

Έτσι μας χαρακτήρισε σε εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ, ο αχαρακτήριστος Τρίχας Κατσαράς! Το μυστικό νησί!!! Τώρα για να δικαιολογήσουμε τον χαρακτηρισμό πρέπει να παρθούν έκτακτα μέτρα όπως:

Να απαγορευτούν οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν ή περιγράφουν τις ομορφιές του νησιού μας. Να σταματήσει άμεσα η ΕΑΣ Νάξου να διαφημίζει τα παγκόσμια γνωστά προϊόντα της γραβιέρα και πατάτα. Να πάρουν πίσω τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τις αναφορές τους στο νησί μας και κυρίως εκείνες που το κατατάσσουν ανάμεσα στα ομορφότερα του κόσμου!

Το νησί μας κύριε αντιδήμαρχε του τουρισμού είναι παγκόσμια γνωστό όχι μόνο για τις φυσικές του ομορφιές, αλλά και για την ιστορία, τον πολιτισμό και την γαστρονομία του. Αυτό είναι κοινό μυστικό! Όπως κοινό μυστικό είναι και το μέγεθος της αντίληψής σας, που αποτελεί προϊόν του μεγέθους της ευφυΐας σας!