/

Τα αδρανή υλικά

259 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή στην οποία δηλώνει γραπτώς τα εξής εκπληκτικά: «Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αποτελεί η εξασφάλιση ενός βιώσιμου και υγιούς περιβάλλοντος. Η προσπάθεια για ένα καθαρό και περιβαλλοντικά φιλικό Δήμο δεν σταματάει ποτέ και δεν αποτελεί παρά υποχρέωση κάθε δημοτικής αρχής»!

Ο λόγος που η φιλική προς το περιβάλλον δημοτική αρχή εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση ήταν για να ενημερώσει τους δημότες, πως τα αδρανή υλικά που παράνομα σκορπούν εδώ κι εκεί ρυπαίνουν και επίσης πως οι παραβάτες θα πληρώσουν πρόστιμα σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας.

Επιβεβαιώνοντας η δημοτική αρχή ότι προτεραιότητά της είναι το βιώσιμο και υγιές περιβάλλον, πρόσφατα προμηθεύτηκε διακόσιους μπλε κάδους ανακύκλωσης, τους οποίους παρέταξε στον εξωτερικό χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, όπου θα παραμείνουν αδρανείς αφού η ανακύκλωση ακόμα δεν λειτουργεί στο νησί μας.

Μάλιστα για να μη μπερδευτούν οι δημότες η δημοτική αρχή δημοσίευσε την φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω, ώστε να ξεκαθαρίσει κάθε απορία σχετικά με το ποια ακριβώς είναι τα αδρανή υλικά!