/

Ο δαμαστής των κυμάτων!

309 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Η φετινή πρωτοφανής επιχείρηση του δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων να καθαρίσει τις παραλίες του νησιού με μηχανήματα βαρέως τύπου, και με μπουλντόζες, σκαφτικά και φορτηγά να μεταφέρει τόνους άμμου, ισοπεδώνοντας εκτάσεις αμμοθινών, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το γραφείο περιβάλλοντος που ζήτησε εξηγήσεις.
Στην απάντηση, που υπογράφει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Τρίχας Κατσαράς, αναφέρεται πως ο δήμος μας είναι σε επαφή με επιστήμονες, για την «άνοδο της στάθμης της θάλασσας» για τον «αυξανόμενο κυματισμό» και συναισθανόμενος την «αυξημένη τρωτότητα των παραλιών» και γι αυτούς τους σημαντικούς λόγους αποφάσισε να κάνει τα προαναφερόμενα έργα!!!!

Φωνάζουμε δηλαδή εμείς για το δέντρο, (καταστροφή βιοποικιλότητας, ισοπέδωση τμημάτων παραλιών κ.α.) και δεν βλέπουμε το δάσος που είναι η προσπάθεια που καταβάλει ο Κατσαράς για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής!!!! Να προστατέψει τις παραλίες από την τρωτότητα και να σταματήσει την άνοδο της στάθμης της θάλασσας!!!!!

Και δεν τον έχουνε πάρει ακόμα στη UNEP, τον παγκόσμιο οργανισμό περιβάλλοντος, να σώσει τον πλανήτη!!! Δεν τον έχουνε πάρει ακόμα χαμπάρι στο Χόλυγουντ να φτιάξουν το νέο υπερήρωα που ελέγχει τη θάλασσα και δαμάζει τα κύματα! Τον Παπαράκουμαν!!!!!