/

Ούτε ο Χίτσκοκ!

416 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Η κατάσταση στην Λαγκούνα έχει εντελώς ξεφύγει. Η μετατροπή από τη δημοτική αρχή του καταφύγιου άγριας ζωής σε πάρκινγκ έχει πλέον και όρους. Αυτούς που αναγράφει η ταμπέλα που τοποθετήθηκε στο νεόδμητο δρόμο προς τη Λαγκούνα:

Σύμφωνα λοιπόν με τις υποδείξεις, το πάρκινγκ επιτρέπεται μόνο την μέρα, ενώ το βράδυ απαγορεύεται! Μάλιστα δεν μπορούν να παρκάρουν στην περιοχή «γουρούνες» και άλλα οχήματα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ποια είναι τα άλλα οχήματα!

Επίσης οδηγίες δίνονται στους οδηγούς να μη παρκάρουν στη μαλακή άμμο, αλλά τουλάχιστον 50 μέτρα από τη θάλασσα, μη πάει και κολλήσουν! Απαγορεύεται επίσης το kite surf, λόγω των εμπορικών πτήσεων (με το σκεπτικό των όρων, το kite surf, μάλλον θα επιτρέπεται όταν γίνονται στρατιωτικές πτήσεις!)

Τέλος και η σημαντικότερη οδηγία: αποφεύγετε να ενοχλείτε τα πουλιά! Αν πάλι δεν μπορείτε να το αποφύγετε, ενοχλείστε τα!!! Το ερώτημα ποιος έβαλε αυτή την ταμπέλα δεν έχει απαντηθεί ακόμα, αλλά αν δεν είναι η δημοτική αρχή, τότε η δημοτική αρχή οφείλει να βρει ποιος είναι υπεύθυνος και να τη βγάλει πριν γίνουμε περισσότερο ρεζίλι!!!