/

Ξεκινά σήμερα το τρενάκι στην παραλία

292 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί τα δρομολόγιά του το τρενάκι του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, που θα κάνει καθημερινά το γύρο της παραλίας της Χώρας.  Με δρομολόγιο κάθε δέκα λεπτά το τρενάκι διασχίζει την παραλία και μέσω της οδού Παπαβασιλείου, κάνει τον περιφερειακό και επιστέφει στην αφετηρία του στην παραλία.

Μετά το ναυάγιο του μέτρου της διπλή κατεύθυνσης της παραλιακής οδού, που ήταν να εφαρμοστεί από σήμερα, η δημοτική αρχή ενεργώντας, όπως συνηθίζει, αστραπιαία και προκειμένου να προλάβει την κίνηση του Πάσχα, απαγόρευσε εντελώς την κυκλοφορία οχημάτων στην παραλία και έριξε στην κυκλοφορία το πανέμορφο αυτό γαλανόλευκο τρενάκι, που ταιριάζει με τα χρώματα του νησιού.

Κάποιοι μάλιστα πρόλαβαν και βάφτισαν το εικονιζόμενο τρενάκι, αποκαλώντας το τρενάκι του τρόμου…  Λέγεται ότι το ονόμασαν έτσι εξαιτίας του τρόμου που ένοιωσε η δημοτική αρχή, όταν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο εμφανίστηκαν οι επιχειρηματίες της παραλίας που ήταν κάθετα αντίθετοι στο μέτρο της διπλής κατεύθυνσης των οχημάτων!…