/

Ζητούνται δύτες για τη Στελίδα!

405 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Μιας και ο δήμαρχος έκανε λόγο για προστασία του περιβάλλοντος, με τον καθαρισμό του λιμανιού, καλό θα ήταν να γνωρίζει πως αυτή η προστασία πρέπει να επεκταθεί εκτός της θάλασσας και στη στεριά. Χωματερές ξεπροβάλλουν στο νησί μας ολοένα και περισσότερες, όπως αυτή που βρίσκεται στην περιοχή ιδιαιτέρου φυσικού κάλους, της Στελίδας.

Δεκάδες στρώματα, τραπέζια, καρέκλες, από τα ξενοδοχεία της περιοχής, παλέτες, οικοδομικά υλικά, πλαστικά και μπάζα, βρίσκονται απλωμένα σε μια τεράστια έκταση, που είναι γεμάτη με χωματένιους λόφους δημιουργημένοι για να σκεπάσουν τα σκουπίδια που βρίσκονται εκεί πεταμένα!!!

Πολλά μάλιστα από αυτά τα σκουπίδια παρασυρμένα από τον άνεμο βρίσκονται απλωμένα κατά μήκος του δρόμου, ανακατεμένα με τα υπόλοιπα σκουπίδια που έχουν βγει από τους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται παραδίπλα!

Αν αρέσει λοιπόν στη δημοτική αρχή να υπερηφανεύεται ότι μαζεύει τα σκουπίδια προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον, με μια βόλτα στην περιοχή της Στελίδας, θα βρει πεδίον δόξης λαμπρόν!