/

Απόπειρα σπασίματος μύτης!

365 προβολές
5 λεπτά ανάγνωσης

«Γεννήθηκε μέσα μου η ιδέα να τον δείρω. Κυριολεκτώ. Την οργάνωσα, μάλιστα, λίγο στο μυαλό μου. Θα επεδίωκα, σκεφτόμουν, να διασταυρωθώ μαζί του, όταν θα ερχόταν στην αίθουσα της Βουλής για να μιλήσει και τότε θα του έσπαγα τη μύτη!» Γράφει ο Ανδρέας Λοβέρδος στο βιβλίο του με τίτλο «Απόπειρα δολοφονίας».
Στη συνέχεια αναφέρει: «Παρακάλεσα τον Άγγελο Καραχάλιο και τη Μαρία Μιλήνη να συσκεφτούμε για τη στάση μου στη Βουλή. Όταν έκανα ως εισήγηση τη σκέψη να δείρω τον πρωθυπουργό και κατάλαβαν πως δεν αστειεύομαι, έμειναν αγάλματα. Μετά άρχισαν να διαμαρτύρονται. Τους κοιτούσα απολύτως αδιάφορος. Έως που άρχισαν να αρθρώνουν επιχειρήματα εναντίον όσων σκεφτόμουν να κάνω. Εν πάση περιπτώσει πείστηκα αμέσως!»

Παρακαταθήκη αυτό το βιβλίο για να μαθαίνουν οι επόμενες γεννιές πώς σκέφτονται οι σύγχρονοι πολικοί! Να μαθαίνουν τι ιδέες γεννιούνται μέσα στο μυαλό του Λοβέρδου!
Που όχι μόνο του γεννήθηκε η ιδέα να σπάσει τη μύτη του πρωθυπουργού, αλλά μετά την γέννησή της αποφάσισε να την οργανώσει κιόλας! Εμ, βέβαια γιατί θέλει οργάνωση για να γίνεις ο πρώτος έλληνας πολιτικός που σπάει τη μύτη πρωθυπουργού, εντός του κοινοβουλίου!!!
Ευτυχώς πάντως που του γεννήθηκε και η ιδέα να συγκαλέσει ειδική σύσκεψη στην οποία έκανε την εισήγηση της σκέψης του και παρόλο που τους είχε γραμμένους στα αρχίδια του, αφού τους κοιτούσε αδιάφορα, πείστηκε αμέσως να μη σπάσει τη μύτη του πρωθυπουργού! Τι μυαλό αυτός ο Λοβέρδος! Και τι ιδέες που έχει! Φανταστείτε πώς του ήρθε η ιδέα να γράψει το βιβλίο για να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά του σκανδάλου NOVARTIS και περιμένει ότι θα το πουλήσει κιόλας!…