//

Απίστευτο: Στρινγκ στα έδρανα της Βουλής!

742 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Συνεχίζεται ο θόρυβος που προκάλεσε η κίνηση του Δημήτρη Γιανακόπουλου να αφήσει ένα κόκκινο στρινγκ, στις θέσεις των παιχτών μπάσκετ του Ολυμπιακού. Γυναικείες συλλογικότητες, αλλά και αρκετές γνωστές κυρίες, διαμαρτυρήθηκαν έντονα αναρωτώμενες γιατί χρησιμοποιήθηκε γυναικείο εσώρουχο και όχι αντρικό, κάνοντας λόγο για υποβάθμιση του γυναικείου φύλου και σεξισμό…

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, θα πρέπει να γνωρίζουν οι διαμαρτυρόμενες κυρίες ότι, αν ο Ολυμπιακός είχε μείνει στο ματς μέχρι αυτό να τελειώσει, τότε και μόνο θα μπορούσε ο πρόεδρος του ΠΑΟ να βάλει αντρικό εσώρουχο στις θέσεις των Ολυμπιακών, κίνηση που θα σήμαινε πως τους είχαν πάρει τα σώβρακα!

Όμως επειδή οι παίχτες του Ολυμπιακού δεν επέστρεψαν στο ματς, φοβούμενοι ότι θα τους πάρουν τα σώβρακα, γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκε το στρινγκ, που υποδηλώνει ότι δείλιασαν! Όσο για το πώς συνδέεται το γυναικείο φύλο με την δειλία, καλύτερα οι κυρίες που διαμαρτύρονται για την εναπόθεση του στρινγκ, να ρωτήσουν τους αγγλόφωνους γιατί λένε pussy τους δειλούς!

Τώρα που τα ξεκαθαρίσαμε περί συμβολισμών καταλαβαίνετε με ποιο σκεπτικό εμφανίζει σήμερα η «Μάσκα» την φωτογραφία με το στρινγκ στα έδρανα της Βουλής… Εκεί δηλαδή που είναι γεμάτο με pussies!!!